Korisliiga joukkue, Naisten Korisliiga harjoitusottelu

Tampereen Pyrintö - ViVe   90 - 57

Pyynikin palloiluhalli

Pyrintö upotti Vedon

Vedon Korisliiganaiset joutuivat taipumaan Tampereen Pyrinnölle keskiviikkona pelatussa pre-season ottelussa seivin luvuin 90-57 (28-22, 19-9, 25-16,18-10).

Veto taisteli hyvin ensimmäisen jakson, mutta ottelu kääntyi Pyrinnölle jo toisella jaksolla kun Vedon hyökkäyspeli takkusi. Puoliajalla kotijoukkue johti 47-31. Pyrintö piti ohjat käsissään ottelun edetessä eikä vimpeliläiset päässeet enää peliin kiinni. Vedon murheena oli menetykset, joita kertyi peräti 31 Pyrinnön pallon paineessa.

Vedon valmentaja Jarkko Mäen mukaan Veto ei jostain syystä ollut valmiina pelaamaan.

-Menetykset sekoittivat hyökkäyspeliämme, eikä meillä ollut paras heittopäiväkään, Suunta kuitenkin eteenpäin sillä kohtaamme sunnuntaina treenipelissä Forsssan, Mäki kertoi.

Veto: Harrison 9/8 , Isoranta 6/2, Kert 0/0 , R. Kujala 2/2, Rannanpää 0/1, Porter 6/13, A. Kujala 10/1, Warren 12/6 , Toomingas 12/6

Tasaisen Pyrinnön ykkönen oli Kayla Shaw 18 pisteellä.

Kuva: Joni-Petteri Hiirikoski