Vimpelin Veto ja Terveystalo aloittavat koko seuran kattavan yhteistyön
SuperpesisjoukkueJulkaistu: 17.06.2024 11.54

Vimpelin Veto ja Terveystalo aloittavat koko seuran kattavan yhteistyön

Vimpelin Veto ja Terveystalo ovat solmineet terveydenhuoltoa ja markkinointia käsittävän yhteistyösopimuksen kausille 2024 - 2027. Nyt solmittu sopimus kattaa miesten Superpesis- ja naisten Korisliigajoukkueet sekä kaikki juniorijoukkueet.

Terveystalon monipuoliset terveyspalvelut ovat jatkossa Vimpelin vedon pelaajien käytössä Terveystalo Seinäjoella, ja Terveystalon yli 300 muussa toimipaikassa ympäri Suomen. Lisäksi Terveystalo Sportin logo näkyy jatkossa myös peliasuissa.

Vimpelin vedon joukkueen lääkärinä toimii Juuso Kujala. Seuralle on nimetty Terveystalolta myös oma urheiluseurakoordinaattori Katja Lehto. Koordinaattori neuvoo vakuutusasioissa ja ohjaa pelaajan sujuvasti oikealle asiantuntijalle.

Terveystalo Seinäjoella on laajaa kokemusta urheilijoiden hoidosta niin tapaturmien hoidossa kuin ennaltaehkäisyssä. "Molemmissa lajeissa toisinaan sattuu ja tapahtuu, ja silloin on tärkeää, että apu pelaajille on helposti saatavilla ja nopeasti. Olemme tyytyväisiä nyt alkavaan yhteistyöhön", kommentoi Vimpelin Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala

Kuvassa: joukkueen lääkäri Juuso Kujala, Anni Kujala (Naisten Korisliiga) ja Severi Lassila (Miehet Superpesis) sekä Terveystalon urheiluseurakoordinaattori Katja Lehto.