Katsojaopas Saarikentälle


LIIKENNÖINTI

Saarikenttä sijaitsee keskellä Vimpelin keskustaa Pyöreän kirkon vieressä; kentän osoite on Patruunantie 15.
Kantatie 68:lta Vimpeliin kääntyessä kenttä löytyy helposti.

Itse Saarikentällä parkkitilaa on hyvin vähän. Todennäköisesti parkkipaikan pystyy kuitenkin löytämään lähialueelta kävelymatkan päästä.

LIPUT, PAIKAT JA MAKSAMINEN

Ostamalla liput ennakkoon vältyt mahdolliselta jonotukselta. Ennakkolippuja ja kausikortteja myyvät Vedon toimisto ja lippu.fi

Pankkikortti käy maksuvälineenä lippuluukuilla sekä ravintolassa ja fanituotemyyntipisteessä.
Lähin pankkiautomaatti löytyy lyhyen kävelymatkan päästä K-Market Vedon edustalta.

Seuraavat setelit käyvät maksuvälineinä:
Vimpelin kunnan hyvinvointiseteli
Smartum-setelit: Liikuntaseteli ja Kulttuuriseteli, SmartumPay
Smartum-kortti
RJ-Kuntoiluseteli Oy: Tyky-kuntoseteli, TykyOnline
Virikeseteli
ePassi
eazybreak

Lipunmyynti porteilla alkaa noin tunti ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat voit tarkistaa Vedon nettisivuilta.

Valkoisin nimikyltein ja -tarroin merkatut paikat ovat kuitenkin varattuja. Voit varata itsellesi kausipaikan Vimpelin Vedon toimistolta mikäli omistat kausikortin.

SÄÄ

Kaikki Saarikentän katsomopaikat eivät ole katettuja. Sadesään uhatessa kannattaa tulla paikalle ajoissa, jotta saat paikan katetusta katsomosta.

Sateenvarjot eivät ole käytännöllisiä yleisötapahtumissa. Suosi sen sijaan sadeviittoja tai vastaavia sadesuojia.

Tuulisella ja viileämmällä säällä kannattaa pukeutua hyvin lämpimästi. Saarikenttä on erikoislaatuisesta sijainnistaan johtuen usein lähiympäristöään viileämpi, ja paikallaan istuessa kylmä pääsee helposti yllättämään.

Aurinkoisella säällä puolestaan erityisesti kolmospuolen katsomoissa istuvien kannattaa varautua huolellisesti auringonpaisteeseen. Aurinkorasva, päähine ja aurinkolasit ovat hyvä varustus.

OHEISPALVELUT

Saarikentällä on useita myyntipisteitä, joista saa mm. makkaraa, kahvia ja virvokkeita. Jaksotauolla kannattaa varautua mahdollisesti jonottamiseen.

Kakkospuolen sillalla sijaitsevalla jokikioskilla myydään näiden lisäksi mietoja alkoholijuomia. Niiden vieminen katsomoon on ehdottomasti kielletty.
Huom! Selkeästi humaltuneet ja häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt voidaan järjestysmiesten toimesta poistaa tapahtuma-alueelta.

WC-tilat löytyvät sekä kotipesän takaa kolmospuolelta että jokikioskilta.

Fanituotteita myydään Saarikentällä sijaitsevasta myyntipisteestä.
Otteluiden ulkopuolella fanituotteita on saatavilla lähistöllä sijaitsevasta Vedon toimistosta tai nettikaupasta.

VIERASKANNATTAJAT

Vastustajankin kannattaminen on Saarikentällä täysin sallittua, ja vierasfanit ovat lämpimästi tervetulleita pesispyhättöön.

Vedon fanikatsomo sijaitsee kakkospuolen päädyssä, ja mukavan ottelukokemuksen takaamiseksi vieraskannattajien olisi hyvä suosia esimerkiksi kolmospuolen katsomoita.
Mikäli odotettavissa on suuri määrä vieraskannattajia, saatetaan heille varata oma katsomoalue kolmospuolelta.

MUUTA

Lemmikin tuominen Saarikentälle on sallittua, mikäli se ei aiheuta häiriötä kanssakatsojille ja ottelutapahtumalle. Lemmikin tulee olla jatkuvasti kytkettynä sekä valvonnan alaisena.

Parhaiten pysyt selvillä kaikesta Vimpelin Vetoon liittyvästä seuraamalla Vetoa sosiaalisessa mediassa. Linkit löydät sivun alareunasta Yhteisö-otsikon alapuolelta.

Jäitkö kaipaamaan jotain tietoa? Kysymyksiä ja lisäyksiä otetaan mielellään vastaan sähköpostilla osoitteeseen veto@japo.fi tai vaikkapa sosiaalisen median välityksellä.