Itä-Länsi.joukkueet julki
SuperpesisjoukkueJulkaistu: 10.06.2024 21.13

Itä-Länsi.joukkueet julki

Aikuisten arvo-ottelujoukkueet on nimetty pesäpallon Itä-Länsi-tapahtumaan Jyväskylään 27.–30.6. Kempeleen Kirin Tuomas Jussila pelaa uudella Hippoksella jo uransa 13:nnen ja Vimpelin Vedon Jukka-Pekka Vainionpää yhdeksännen miesten Itä-Lännen. Naisten puolella tamperelaisen Manse PP:n Virpi Hukka saa kutsun yhdeksänteen ja Lapuan Virkiän Janette Lepistö kahdeksanteen Itä-Länteensä.

Miesten ottelussa on mukana useita uuden sukupolven tähtiä, mutta ensikertalaisia ovat vain Hyvinkään Tahkon kasvatit, seuraa nykyäänkin edustava Valentin Ikonen ja Joensuun Mailan Joosua Rättö sekä Rovaniemellä ensimmäiset pesäpallo-oppinsa ammentanut raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden lukkari Topi Still.

Kokoonpanoissa nähdään myös mielenkiintoisia arvo-otteluihin palaavia pelaajia. Kempeleen Kirin Jani Lassila pelasi viimeksi Itä-Lännessä kaudella 2017, Vimpelin Vedon Mikko Kanala ja Jukka-Pekka Vainiopää viimeksi 2019. Idän puolelta Hyvinkään Tahkoon palannut Iiro Kuosa edusti edellisen kerran Lännen joukkuetta 2015.

Lännen joukkueessa Vedosta:
Elmeri Anttila
Jukka-Pekka Vainionpää
Mikko Kanala
Aleksi Lassila
Severi Lassila

Valitsijana: Mikko Rantalahti

Juttu ja joukkueet: Superpesis.fi

Kuva: Ville Vuorinen